رئیس جمعیت هلال احمر گفت: خرید 900 دستگاه آمبولانس و خودروی نجات هلال احمر، علی رغم کارشنکیهای آمریکا در دستور کار است.
به گزارش فارس اردبیل، پیرحسین کولیوند به دلیل فوت یکی از داوطلبان جمعیت هلال احمر و دیدار با خانواده این امدادگر به استان اردبیل سفر کرده بود در جلسه شورای هیات مدیره جمعیت هلال احمر استان اردبیل اظهار کرد:جمعیت هلال احمر در حوزه آمبولانس و خودروی نجات کمبودهای قابل توجهی دارد و باتوجه به ارتباط و همکاری با صلیب سرخ جهانی، درخواست خردیداری 300 دستگاه آمبولانس و 600 خودروی نجات از یک شرکت خودروسازی بین المللی صادر شده است.
وی افزود: پس از درخواست جمعیت هلال احمر از صلیب سرخ جهانی جهت همکاری در تامین ناوگان امداد و نجات، ایالات متحده آمریکا کارشکنیهای بسیاری را آغاز کرده است و با وجود اقدامات ضد انسانی آمریکا، قطعا ناوگان مورد نیاز تامین خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر استان اردبیل تصریح کرد: متاسفانه در یکی از ماموریتهای نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل در محور گرمی-بیله سوار، آمبولانس با سانحه شدید واژگونی روبرو شد و جناب آقای«توفیق ویژه» به شکل شهادت گونه فوت کردند و دو نفر از امدادگران هلال احمر مصدوم شدند.
کولیوند گفت: پس از اطلاع از این حادثه غمبار، وظیفه داشتم در استان اردبیل حضور پیدا کنم و به خانواده مرحوم آقای توفیق ویژه عرض تسلیت داشته و از مصدومین این حادثه عیادت داشته باشم.
وی ادامه داد: امدادگران جمعیت هلال احمر، فداکاران خط مقدم خدمت رسانی در مجموعه هستند و از این رو مشکلات جسمی و اتفاقات تلخی همچون فوت شهادت گونه آقای «توفیق ویژه» جان ارزشمند امدادگران را تهدید میکند و از این رو با وجود برخی اختلاف نظرات موجود، به شکل جدی پیگیر بیمه امدادگران سازمانی و داوطلبانه میباشم.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر در حوزه IT یک عقب ماندگی بسیار جدی دارد و به همین دلیل بخش قابل توجهی از خسارات در سطحهای گوناگون به دلیل این عقب ماندگی است و به همین دلیل، به سند تحول دیجیتال جمعیت هلال احمر نیازمند هستیم.
کولیوند گفت: حوزه ناوگان جمعیت هلال احمر کشور در حوزه ناوگانی فرسودگی و عقب ماندگی قابل توجهی دارد و برنامه ریزیهای لازم جهت خرید 6 هزار 300 خودروی ناوگانی در دستور کار است.
وی تشریح کرد: برنامه جمعیت هلال احمر تا سال 1405 تدوین شده است و بر اساس این سند رو به جلو حرکت میکنیم، اصلی ترین چالش هلال احمر، نیروی انسانی است که در حال حاضر 2 میلیون نفر عضو هلال احمر هستند که جمعیت فوق باید به بیش از 10 الی 15 میلیون نفر افزایش پیدا کند.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: تا پایان سال جذب داوطلبان هلال احمر در سراسر کشور به شکل جدی در دستور کار است و در سال آینده ساماندهی و آموزش داوطلبان انجام خواهد شد و از سال 1403 نیروهای داوطلب، عملیاتی میشوند.
کولیوند گفت: در حال حاضر در سراسر کشور 10 بالگرد جمعیت هلال احمر به دلیل نواقص فنی،فعلا از چرخه عملیاتی کنار گذاشته شدند که اورهال و عملیاتی سازی این 10 بالگرد و افزایش تعداد بالگردهای هلال احمر جزو برنامههای اصلی است.
وی گفت: باتوجه به اقدامات انجام شده در طی دهههای اخیر، از استانداردهای موجود عقب هستیم و جهت بهبود وضعیت فعلی ، برای خرید تجهیزات امدادی کارآمد و لباس فرم مناسب امدادگران جمعیت هلال احمر در حال انجام میباشد.
رئیس جمعیت هلال احمر تشریح کرد: از برخی مجموعههای کلان همچون برنامه و بودجه کشور وعدههای داده شد که تاکنون به هیچ یک از وعدهها توجهی صورت نگرفته است و هزینههای مورد نیاز هلال احمر به طریق مختلف و با مشکلات قابل توجهی، تامین میشود و البته سند تحول اقتصادی جمعیت در حال تدوین میباشد.
پایان پیام/3727/